Oppussing Hjemme

Personlig forbedring av hjemmet kan være en fin måte å øke effektiviteten i hjemmelivet ditt, og til og med øke verdien til eiendommen din. Mange mennesker blir antydet av tanken på til og med å holde et verktøy, men det er en rekke gjør-det-selv-prosjekter som kan gjennomføres selv av en komplett klutz. Fortsett å lese for å finne ut noen av tingene du kan gjøre for å forbedre hjemmet ditt.

Hvis smøremiddel alene ikke løser knirkeproblemene dine, kan du prøve å bruke stålull. Bare fjern hengslet fra døren og demonter det ved å fjerne tappen i midten. Tørk bort smuss, rust og annet overflødig rusk med ullen og sett på hengselstiften og før hengslet tilbake til døren. Påfør deretter smøremiddel.

Lim veggplaten på plass før du spikrer den! En fugepistol og riktig lim gjør jobben raskt. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og det er mindre sannsynlig at neglene du bruker kommer frem i fremtiden.

Hvis ditt hjemoppussingsprosjekt innebærer arbeid på badet eller kjøkkenet, må du sørge for å stenge vannet. Du må finne hovedavstengningen i hjemmet ditt før du starter noe arbeid som involverer rørleggerarbeidet ditt. Å ta dette trinnet kan bidra til å forhindre en flom.

Når du skal ombygge kjøkkenet ditt, må du budsjettere riktig for de nye apparatene dine. Det kan være fristende å bruke mindre på ting som kjøleskap eller oppvaskmaskin, men hvis de støyer, er ikke kuppet så attraktivt. Dette er en spesielt viktig faktor i omgivelser med åpen planløsning, hvor støy fra kjøkkenet kan flyte inn i andre oppholdsrom.

Forbedre hjemmet ditt ved å fjerne gjenstander du ikke trenger. Du vil ha mer plass og hjemmet ditt ser ut til å være større. Fjern rot ved å kaste, lagre eller donere unødvendige ting som klær, møbler osv. Selv å pakke tingene dine i esker og legge dem på loftet, fjerner ting fra ditt nærmeste oppholdsrom.

Hvis du forbedrer hjemmet ditt for å øke salgsverdien, må du først fokusere på de viktige delene. Å prøve å renovere hele hjemmet vil bli for dyrt og gi en avkastning på investeringen. Elementer som ytterkledning, rørleggerarbeid, belysning og kjøkkenutstyr, vil imidlertid være universelt tiltalende når du prøver å selge huset.

Legg på et lag glasur på badene for å gi dem et levende utseende. Et gammelt bad kan se ut som nytt takket være glasur. Mens nye gulv kan være dyre, koster det vanligvis mindre enn $ 500 å reglaze den eksisterende flisen. Det kan forbedre utseendet og verdien på hjemmet mens du ikke bruker mye penger.

Ved å følge disse tipsene vil du kunne øke markedsverdien til huset ditt. Dette er viktig i dagens miljø i USA. Ved å legge til små detaljer i hjemmet ditt, kan du gi eiendommen en fordel i forhold til konkurrentene og selge eiendommen mye raskere.